+31 (0)416 28 29 79

Wie is Bakkers Administraties en waar staan wij voor

Wij nemen de bedrijfsadministratie van de ondernemers uit de meest uiteenlopende branches uit handen. Dat gaat van zzp’er, eenmanszaak, vof tot BV-structuren. Wij gaan daarbij uit van de wensen en de specifieke omstandigheden van onze klanten. Als ondernemer wilt u ondernemen en moet u erop kunnen vertrouwen dat administratieve en fiscale zaken voor u op juiste wijze worden geregeld.

Wij zijn een no-nonsense-kantoor en houden van een persoonlijke benadering. Wij spreken de taal van de ondernemer. Wij zijn zelf natuurlijk ook ondernemer. Dat wij voldoende kennis en ervaring hebben dat spreekt voor zich. Daarvoor zitten wij al lang genoeg in het vak en zijn wij lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), onze brancheorganisatie die kwaliteit en up-to-date kennis waarborgt.

Bakkers Administraties richt zich hoofdzakelijk op ondernemers binnen de driehoek Breda-Tilburg-‘s-Hertogenbosch. Wij zetten graag een stap extra en kijken verder dan alleen de cijfers.

Wat is onze missie

Bij Bakkers Administraties uit Kaatsheuvel is onze missie helder en inspirerend: wij streven ernaar om ondernemers te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van financiële administratie en belastingzaken. Ons doel is om bij te dragen aan het succes en de groei van onze cliënten door transparante, laagdrempelige, en betrouwbare dienstverlening. Wij geloven in de kracht van financiële helderheid en willen ondernemers in staat stellen om zich te focussen op waar ze goed in zijn, terwijl wij de financiële kant van hun bedrijf verzorgen.

Een stukje geschiedenis

In 2007 werd Bakkers Administraties opgericht door Eugenie Bakkers, nadat zij 12,5 jaar werkzaam was geweest in een groter administratiekantoor waar zij sinds 1998 een leidinggevende functie bekleedde. Eugenie is opgegroeid in een echt ondernemersgezin waardoor ze het ondernemerschap van huis uit heeft meegekregen. En ooit een eigen kantoor beginnen was dan ook altijd haar doel. Haar opleiding HEAO Accountancy (AA) en haar jarenlange ervaring in de praktijk vormen  de basis voor een succesvol kantoor en veel tevreden klanten.

Ben je starter? Dan gaan wij je helpen

Speciaal voor starters hebben wij een leuke aanbieding. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op