+31 (0)416 28 29 79

Advies
van Bakkers

Bakkers Administratiekantoor in Kaatsheuvel biedt een breed scala aan diensten op het gebied van financiële administratie en belastingzaken. Ons doel is om onze klanten te ondersteunen en te adviseren, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en tegelijkertijd hun financiën effectief kunnen beheren. 

1. Fiscaal Advies

Als administratiekantoor is een van onze kerntaken het bieden van deskundig fiscaal advies. Wij helpen klanten bij het optimaliseren van hun belastingverplichtingen, het identificeren van mogelijke belastingvoordelen en het zorgen voor naleving van fiscale wetgeving. Ons doel is om ervoor te zorgen dat klanten niet te veel belasting betalen en tegelijkertijd in overeenstemming zijn met de wet.

Wij verstrekken advies op het gebied van bedrijfsvoering en financiële planning. Dit omvat zaken zoals kostenbeheersing, budgettering, investeringsbeslissingen en het verbeteren van de winstgevendheid. Wij helpen ondernemers bij het nemen van strategische financiële beslissingen om hun bedrijf te laten groeien.

Wij adviseren klanten over het stroomlijnen van hun financiële processen en het verbeteren van de administratieve efficiëntie. Dit omvat het gebruik van moderne boekhoudsoftware, digitalisering van documenten en processen, en het automatiseren van routinematige taken om tijd en kosten te besparen.

Voor startende ondernemers verstrekken wij begeleiding en advies over het opzetten van een efficiënte boekhouding en het voldoen aan alle wettelijke vereisten. Wij helpen bij het kiezen van de juiste rechtsvorm, het registreren bij de Kamer van Koophandel en het opstellen van een realistisch financieel plan.

Wij leren u graag kennen

Wij willen u en uw onderneming echt leren kennen. Persoonlijke betrokkenheid is in ons financiële dienstverlening heel belangrijk. Hoe ziet uw bedrijf eruit en hoe bent u als mens. Ons motto is dan ook “de mens achter de cijfers daar gaat het om”

Wij willen graag uw persoonlijk verhaal kennen en weten waar u met uw bedrijf naartoe wilt werken, zodat wij samen met u kunnen kijken, welke stappen nodig zijn om deze ambities waar te maken.

Bakkers Administratiekantoor
Gasthuisstraat 28
5171 GG Kaatsheuvel
Telefoon: 0416 28 29 79
E-Mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag: 9:00 uur tot 17:00 uur
Dinsdag: 9:00 uur tot 17:00 uur
Woensdag: 9:00 uur tot 17:00 uur
Donderdag: 9:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 uur tot 17:00 uur

Buiten deze uren werken wij op afspraak.

Ben je starter? Dan gaan wij je helpen

Speciaal voor starters hebben wij een leuke aanbieding. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op